/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ A furat dintr-o mașină deschisă. Momentul când hoțul merge pe stradă cu lucrurile furate

15 noiembrie 2017, ora 10:11

Potrivit proprietarului, automobilul de model “Dacia” l-ar fi parcat în curtea casei şi ar fi uitat să-l încuie la cheie.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit cu certitudine complicitatea bănuitului, fiind surprins de camerele de supraveghere din preajmă, în timp ce se deplasa pe trotuar cu piesele auto furate.

De asemenea, forțele de ordine examinează versiunea, privind implicarea acestuia în alte cazuri analogice înregistrate.

Acesta şi-ar fi recunoscut vinovăţia şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

În acest sens Poliţia Capitalei recomandă următoarele:

– DOTAŢI autoturismul cu un sistem de alarmă
– VERIFICAŢI dacă geamurile sunt închise şi portierele încuiate
– Pe timpul nopţii, parcaţi autoturismul în locuri special amenajate şi iluminate, aflate în zona de acţiune a patrulelor de poliţie
– NU păstraţi la vedere în autoturism bunuri de valoare (genţi, poşete, borsete, acte de identitate, documente, cărţi de credit, aparatură audio-video, telefoane mobile etc.
– Dacă pe locul unde s-a aflat autoturismul sunt urme lăsate de infractori (geam spart, urme de încălţăminte sau accesorii auto deteriorate), luaţi măsuri de protejare a acestora până la sosirea experţilor criminalişti.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram