Socialistul Ion Cebanu a ieșit în conferință de presă și l-a invitat din nou pe Dorin Chirtoacă la dezbateri electorale. Acesta a răspuns la declarațiile făcute de Dorin Chirtoacă la Judecătorie și l-a invitat să-și spună punctul de vedere cu privire la referendum.

„Dorin ieși și spuneți punctul de vedre cu privire la referendum”, a spus Ciobanu după ce a prezentat pe un ecran afirmația lui Chirtoacă prin care acesta întreba de ce vă este frică să ies și să vorbesc.

Cebanu a mai menționat că este un teatru regizat, un joc făcut de partidul democrat și PL. Și l-a invitat pe Chirtoacă să discute despre administrarea treburilor în oraș și de ce este nevoie de referendum. „Ieși Dorin Chirtoacă te rog să discutăm la referendum. Dacă ai ce să spui, spui nu te ascunzi, așa cum ai spus la televizor”, a precizat Cebanu.

Acesta a mai arătat fragmente dintr-o dezbatere dintre Maia Sandu și Dorin Chirtoacă, accentuând frazele lui Sandu: „Data viitoare nu mai greșim”, cu referire la alegerea lui Chirtoacă în fruntea primărie. Liderei PAS Cebanu i-a adresat o invitație la discuție privind boicotarea referendumului.

Cebanu l-a menționat și pe Năstase, specificând că de trei săptămâni vorbește cu Jurnalul pentru a discuta acest subiect.