/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cebanu, către edilul suspendat al Capitalei: Dorin, ieși și spuneți punctul de vedere cu privire la referendum

missing
15 noiembrie 2017, ora 15:02

„Dorin ieși și spuneți punctul de vedre cu privire la referendum”, a spus Ciobanu după ce a prezentat pe un ecran afirmația lui Chirtoacă prin care acesta întreba de ce vă este frică să ies și să vorbesc.

Cebanu a mai menționat că este un teatru regizat, un joc făcut de partidul democrat și PL. Și l-a invitat pe Chirtoacă să discute despre administrarea treburilor în oraș și de ce este nevoie de referendum. „Ieși Dorin Chirtoacă te rog să discutăm la referendum. Dacă ai ce să spui, spui nu te ascunzi, așa cum ai spus la televizor”, a precizat Cebanu.

Acesta a mai arătat fragmente dintr-o dezbatere dintre Maia Sandu și Dorin Chirtoacă, accentuând frazele lui Sandu: „Data viitoare nu mai greșim”, cu referire la alegerea lui Chirtoacă în fruntea primărie. Liderei PAS Cebanu i-a adresat o invitație la discuție privind boicotarea referendumului.

Cebanu l-a menționat și pe Năstase, specificând că de trei săptămâni vorbește cu Jurnalul pentru a discuta acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram