/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

BNM a aprobat cererea Băncii Transilvania de a procura 100% din acțiunile Victoriabank

17 noiembrie 2017, ora 14:39

Amintim că Banca Europeană pentru Reconstrucții și Dezvoltare (BERD) și „Banca Transilvania” S.A. își doresc preluarea controlului în comun asupra B.C. „Victoriabank”S.A. prin intermediul vehiculului “VB Investment Holding” B.V..

În acest context, Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către Banca Europeană pentru Reconstrucții și Dezvoltare (BERD) și „Banca Transilvania” S.A. cu referire la preluarea controlului în comun asupra B.C. „Victoriabank”S.A. prin intermediul vehiculului “VB Investment Holding” B.V.. Astfel, CC este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

Din 2007, acesta este prima dată când un investitor bancar străin intră pe piața din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram