/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Tudor Deliu: Actuala guvernare activează în tandem cu presupusele organe din regiunea transnistriană

17 noiembrie 2017, ora 11:00

„Fracțiunea PLDM nu înțelege de ce actuala guvernare încearcă să treacă la tăcere un caz iești din comun pentru Republica Moldova, când în ultima lună majoritatea bărbaților din regiunea transnistreană au primit citații de la așa zisul minister al apărării, prin care sunt chemați la exerciții de mobilizare generală care au loc azi. Am cerut ca să fie invitat în ședința de plen domnul Bălan, să aducă o claritate pentru cetățeni și deputați. Cu părere de rău, președintele Parlamentului, Andrian Candu a încercat să invoce orișice motive doar ca acest lucru să nu se întâmple. Considerăm că actuala guvernare activează în tandem cu presupusele organe din așa-zisa republică transnistriană”, a declarat Deliu.

Speakerul Parlamentului a menționat în cadrul ședinței că în cadrul Parlamentului există platforma parlamentară de consultare și suport politic pentru reglementarea conflictului transnistrian și la care Deliu poate participa pentru a discuta acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram