/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Metoda inedită prin care un deputat își mărește numărul de LIKE-uri la pagina sa de facebook

missing
17 noiembrie 2017, ora 12:27

Pentru a participa la concurs este necesar să dați like la pagina de facebook a deputatului, să distribuiți postarea și să etichetați în comentarii persoana cu care urmează să vizitați Parlamentul.

Ghilețchi afirmă că persoanele vor fi alese în mod aleatoriu, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 27 noiembrie. Aceștia vor petrece o zi în Parlament. „Vom participa împreună la ședințele de plen, veți vedea cum se prezintă și cum se adoptă legi, veți lua cunoștințe de alte lucruri interesante din Parlament, vom lua împreună prânzul în cantina parlamentului, veți avea fotografii memorabile”, susține deputatul în mesajul video care însoțește postarea.

În prezent postarea a adunat 223 de reacții, 148 de distribuiri și 4,3 mii de vizualizări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram