Soarele ne va face o scurtă vizită în acest weekend, însă vreme va rămâne constanta cu temperaturi răcoroase, dar corespunzătoare acestei perioade. Pe 18 noiembrie, totuși, norii nu se vor lăsa intimidați nici de această dată și vor acoperi întreaga țară. Vântul va fi blând cu noi și va adia din Sud-Est .

În nordul țării nu vor fi șanse să vedem soarele. Se anunță o zi urâtă și însoțită de ploi slabe către seară. Dimineața se vor înregistra 3 grade, iar la orele amiezii 6.

Soarele va încerca să stăpânească cerul în centru, însă temperaturile nu vor crește prea mult. Dimineața, câțiva nori rătăciți se vor perinda pe cer, înregistrându-se 4 grade, iar ziua va fi senină cu 9 grade.

În sud, vremea va fi urâtă cu mulți nori. Cerul se va menține posomorât, însă temperaturile vor mai crește cu câte un grad. Dimineața vor fi 5 grade, iar la amiază- 10.

La Chișinău, câteva raze de soare își vor face loc printre nori, iar ziua va fi în mare parte însorită. La noapte, mercurul din termometre va indica 2 grade, iar pe timp de zi va urca până la 9 grade.