/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Cu gândul la mai bine! Pe lângă referendum, locuitorii din Sângera își aleg astăzi primarul orașului

missing
19 noiembrie 2017, ora 12:28

Locuitorii din Sângera au de ales între șase candidați. Asta după ce, în această vară, fostul edil a fost găsit împușcat în cap în propria casă. La fotoliul de primar pretinde și fiul acestuia, Nichita Lari, înaintat de PL. Și-au mai desemnat candidați: socialiștii, democrații, popular-europenii, cei din Partidul Național Liberal și „Partidul Nostru”. Oamenii vin la vot de la primele ore ale dimineții. Ei spun că își doresc condiții mai bune în localitatea lor, dar și în capitală.

„Să fie lumină pe stradă, să nu fie doar magazine, baruri și nevoi, dar să fie cum… se poate eu în rusă să zic? Drumurile să fie mai bune”.

„Știți, eu nici nu vreau să vorbesc. Asta este degeaba. Pentru că nimeni nimic… Toți fură, iaca așa. Să schimbe ceva. Să facă canalizarea, să schimbe ceva cu transportul acesta.”

„Grădinița s-o termine și canalizarea. În primul rând aceste două probleme să le rezolve. Și gunoiul să-l ducă din drum, de la casele oamenilor.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram