Președintele Igor Dodon s-a prezentat în această dimineață la secția de votare alături de soția sa, însă spre deosebire de socialistul Ion Ceban, acesta a venit fără copii. Dodon a declarat că își dorește un oraș curat, cu terenuri de joacă pentru copii și fără construcții neautorizate în parcuri.

„Am oferit chișinăuienilor posibilitatea de a vota pentru a schimba situația în Chișinău. Noi am dat această posibilitate, pentru că am semnat și eu pentru acest referendum. Faptul că azi are loc referendumul este o reușită a noastră pentru că în premieră chișinăuienii au inițiat un referendum pentru că nu sunt de acord cu cel care conduce orașul de mai bine de 10 ani. Vor profita sau nu, vom vedea până la sfârșitul zilei. Trebuie să ne gândim foarte bine. Dacă vreți să schimbați lucrurile, astăzi aveți posibilitatea. Dacă nu, mâine poimâine să nu dați vina pe altcineva”, a menționat șeful statului.

Igor Dodon și-a mai amintit că în 2011 l-a felicitat pe Dorin Chirtoacă, însă a menționat că avea așteptări mai mari de la mandatul lui.