/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Dodon: Noi am dat posibilitatea chișinăuienilor de a vota pentru a schimba situația

missing
19 noiembrie 2017, ora 11:34

„Am oferit chișinăuienilor posibilitatea de a vota pentru a schimba situația în Chișinău. Noi am dat această posibilitate, pentru că am semnat și eu pentru acest referendum. Faptul că azi are loc referendumul este o reușită a noastră pentru că în premieră chișinăuienii au inițiat un referendum pentru că nu sunt de acord cu cel care conduce orașul de mai bine de 10 ani. Vor profita sau nu, vom vedea până la sfârșitul zilei. Trebuie să ne gândim foarte bine. Dacă vreți să schimbați lucrurile, astăzi aveți posibilitatea. Dacă nu, mâine poimâine să nu dați vina pe altcineva”, a menționat șeful statului.

Igor Dodon și-a mai amintit că în 2011 l-a felicitat pe Dorin Chirtoacă, însă a menționat că avea așteptări mai mari de la mandatul lui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram