/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Ilian Cașu: „Îmi pare rău că PD și PSRM au transformat acest referendum în PR”

missing
19 noiembrie 2017, ora 09:25

„Am votat pentru o Primărie transparentă, pentru o Primărie ca cea care funcționează în orașul Bălți, acolo unde este primar Renato Usatîi și echipa lui. Acum câțiva ani în urmă, potrivit unui sondaj IDIS Viitorul, Primăria din Bălți a fost desemnată una dintre cele mai transparente din țară, iar asta e dovadă a faptului că în Primărie nu există corupție. Eu am votat pentru o astfel de Primărie ca și chișinăuian. Am mai votat împotriva distrugerii parcurilor, împotriva gheretizării, împotriva dezordinii din grădinițe și distrugerea centrului istoric al orașului nostru”, a declarat Ilian Cașu.

Cașu a mai menționat că Primăria are nevoie de o administrație locală efectivă, care vrea și poate reacționa la problemele cetățenilor: „Nu trebuie să speriem lumea cu tancurile rusești sau cu homosexualii din Europa”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram