Toate cele 307 secții de votare din municipiul Chişinău au fost deschise la timp, fără incidente, iar către ora 08.00 rata de participare la alegeri a fost de 0,45%, ceea ce reprezintă circa 2.800 de alegători.

Pentru validarea referendumului local privind revocarea primarului general este necesar ca la urne să se prezinte cel puțin o treime din numărul de alegători incluși în listele electorale de bază, care reprezintă – 628 683 de alegători.

Vicepreședintele Consiliului electoral de circumscripție electorală municipală Chișinău, Vitalie Miron, a declarat, în cadrul unui briefing de presă, că până în prezent incidente nu au fost înregistrate.

Centru este sectorul cu cei mai puțini alegători incluși în listele electorale şi anume – 71 013 alegători, iar Botanica este sectorul cu cei mai mulți alegători – 136 135. Condriţa este suburbia municipiului Chișinău cu cei mai puțini alegători incluși în listele electorale – 550 de alegători, Durleşti este suburbia cu cei mai mulți alegători incluși în liste – peste 18 mii de alegători.

Secțiile de votare se închid la ora 21.00.