/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Facebook a lansat o aplicaţie dedicată vloggerilor şi persoanelor pasionate de conţinut video. Detalii

missing
20 noiembrie 2017, ora 06:52

De fapt, noul Facebook Creators este doar o versiune pentru public a lui Facebook Mentions, care era înainte disponibil doar pentru utilizatorii care beneficiau de conturi „verificate” (în general celebrităţi, creatori de conţinut şi jurnalişti cu public mare). Aplicaţia Mentions a fost însă actualizată cu noul nume „Creators”, a primit acum o interfaţă îmbunătăţită şi este disponibilă pentru toţi utilizatorii interesaţi să realizeze conţinut video pe Facebook.

Printre capabilităţile importante ale lui Facebook Creators regăsim posibilitatea de a accesa inbox-urile mesageriilor de pe Facebook, Instagram şi Messenger, fără a fi necesară jonglarea prin aplicaţii, posibilitatea de a adăuga câteva elemente vizuale exclusive clipurilor Live precum intro-uri şi outro-uri, stickere interactive, „rame” pentru conţinut şi chiar adăugarea de conţinut nou pentru stories pe Facebook şi Instagram.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram