/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

PLDM, despre referendum: Eșecul binomului PSRM-PD a demonstrat nevoia unei schimbări politice

missing
20 noiembrie 2017, ora 13:41

Eșecul rușinos al binomului PSRM-PD în cadrul referendumului de duminică din capitală a demonstrat nevoia unei schimbări politice, atât în Chișinău cât și în restul Republicii Moldova. Mimarea democrației și suportul reciproc al PSRM-PD în eliminarea cetățenilor din actul decizional, a fost taxat prin lipsa la urne. În mod evident așteptările electoratului sunt legate de o nouă ofertă politică pe segmentul de dreapta, pe care o pot oferi partidele veritabil pro-europene de opoziție”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Totodată, PLDM susține că referendumul poate fi tratat ca un credit în alb acordat partidelor pro-europene. Explicând că așteaptă responsabilitate din partea actorilor vizați în acest referendum pentru o soluție rapidă și corectă în reabilitarea mecanismelor democratice de guvernare în capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram