/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Silvia Radu: „Rezultatul referendumului era mai mult sau mai puțin previzibil”

20 noiembrie 2017, ora 09:44

„Intrăm într-o nouă etapă. Rezultatul referendumului era mai mult sau mai puțin previzibil. Nu vreau să-l comentez din punct de vedere politic. E bine că s-a încheiat acest exercițiu, iar presiunile politice se vor domoli. Astfel, Consiliul Municipal se va convoca la muncă și se va începe a lucra pentru cetățenii municipiului Chișinău”, a declarat Silvia Radu.

Potrivit datelor preliminare oferite de Comisia Electorală de Circumscripție: 87,12 % sau 93.720 de alegători au votat pentru revocarea din funcție a primarului, iar 12,88 % sau 13.857 contra revocării lui Dorin Chirtoacă.

Reamintim că, duminică, 19 noiembrie în cadrul referendumului local privind revocarea Primarului General din funcție au fost deschise 307 secții de vot, la care și-au exercitat votul 107.577 de cetățeni. Referendumul a fost declarat nevalid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram