/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ David Allen, expertul NR.1 în time-management, la TV8. Consultatul american va fi intervievat la „Business INSiDER”

missing
20 noiembrie 2017, ora 14:53

„Problema este că mulți oameni își transformă capul într-un oficiu. Dar acesta este un oficiu teribil. Trebuie să memorizeze lucruri, să ți le reamintească sau să le clasifice în funcție de priorități. Trebuie să scăpați de ele – să scrieți totul pe un suport”, subliniază Iolanta Mura.

Acesta este doar unul dintre secretele unei productivități personale și organizaționale. David Allen și-a dezvoltat propriul sistem, care te învață cum să obții performanțe fără stres. Cartea lui, „Getting Things Done”, a fost recunoscuta de către revista Time ca fiind cel mai bun instrument din lume pentru îmbunătățirea afacerii. David Allen va fi invitatul de marți, 21 noiembrie, al emisiunii „BUSINESS INSiDER” de la TV8.

Metoda lui ne învață cum să ne concentrăm pe lucrurile pe care trebuie să le facem, cum să scoatem lucrurile inutile din capul nostru, pentru că ele ne sustrag atenția sau lucrurile mai puțin semnificative, pe care nu le putem rezolva pe moment, dar gândul ne duce la ele, și astfel ne încurcă să fim productivi”, a adăugat realizatoare emisiunii „Business INSiDER”.

Emisiunea va fi difuzată mâine, 21 noiembrie, începând cu ora 19:45.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram