/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Șeful de la transport se laudă că timp de un an fost reabilitați 3 km de drum. Silvia Radu: Ce aveți de gând să faceți anul viitor?

missing
21 noiembrie 2017, ora 18:02

Pornise bine să citească de pe foaie. L-a un moment dat – ghinion. O problemă tehnică. „Constituind aproape 12% din teritoriul valorificat. Ceea ce este sub nivel optimal. Stați că s-a…”, a spus Oleg Poiată, șeful direcției transport al Primăriei Chișinău.

În loc să vină cu soluții pentru fluidizarea traficului din oraș, șeful de la transporturi a început să se laude „Elaborate 79 de schițe de proiect de sistematizare a circulației rutiere, securizate intersecțiile prin instalarea limitatoarelor, prin elemente reflectorizante care le vedeți la mai multe intersecții din oraș”, a adăugat Poiată.

Plictisită de atâtea realizări, la un moment dat Silvia Radu l-a oprit: „E bine că dvs prezentați 2012-2017. Mie îmi trebuie să vedem pe acesta nu ce s-a făcut și ce aveți de gând să faceți anul viitor. Câți km de drum a fost reparați anul acesta?”

„Trei km?, nu mai mult. Atâția bani au fost, doamnă primar”, s-a justificat Poiată.

Până la urmă, Poiată și-a prezentat soluțiile pentru fluidizarea traficului. Între acestea: instalarea mai multor indicatoare rutiere, modernizarea semafoarelor, obligarea agenților economici să asigure blocurile locative cu locuri de parcare. Nici acestea nu i-au plăcut Silviei Radu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram