/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ 51 de accidente rutiere în ultimele 24 de ore în Chișinău. Câte persoane au fost traumate

22 noiembrie 2017, ora 11:48

Au fost sancționați 18 conducători, fiindu-le aplicate amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei şi puncte de penalizare aplicate total – 90. Poliția menționează că șapte angajaţi din cadrul Secţiei au participat la opt şedinţe de judecată, privind atragerea la răspundere a şoferilor implicaţi în accidente rutiere.

Prin urmare Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău avertizează şi solicită conducătorilor auto să respecte prevederile punctului 13 al Regulamentului Circulaţiei Rutiere în scopul evitării ambuteiajelor. Astfel, conducătorii auto care au nimerit în accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, sunt obligaţi să elibereze carosabilul şi să se deplaseze la sediul Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din strada Aleea Gării 38., întrucât riscă să fie sancţionaţi pentru blocarea benzilor de circulaţie.

În acest context Poliţia Capitalei atenţionează conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie în vigoare şi să acorde maximă prudenţă în traficul rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram