/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Circa 1.100 de migranți libieni au fost salvați miercuri în apele Mării Mediterane. O femeie a născut în larg

missing
23 noiembrie 2017, ora 08:06

Paza de coastă a făcut cunoscut într-un comunicat că a recuperat străinii aflați la bordul a zece bărci pneumatice, precum și al unei mici ambarcațiuni din lemn. Operațiunea de salvarea s-a făcut cu ajutorul unei nave a pazei de coastă, unui vas al marinei militare italiene, precum și a unor unități ale organizației neguvernamentale.

ONG-ul Mission Lifeline a anunțat la rândul său într-un mesaj pe Twitter că o femeie a născut la bordul unui bărci pneumatice.

În total, 114.600 de migranți au debarcat în Italia de la începutul anului, date în scădere cu 32% în raport cu aceeași perioadă a anului trecut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram