Iarna se apropie cu pași rapizi spre noi.nTemperaturile vor fi în descreștere iar vremea va deveni din ce în ce mai rece și schimbătoare. Câțiva fulgi se vor perinda în nordul țării, vom avea parte de soare amăgitor în centru, dar și de câțiva stropi de ploaie în sud. Potrivit meteorologilor, vântul va adia din Sud-Est.

În nordul țării, ziua va începe cu câțiva fulgi, care se vor risipi pe parcurs. Vremea va fi închisă și abia dacă vom desluși câteva raze de soare printre nori. Dimineața se vor înregistra 0 grade, iar la orele amiezii 4 grade.

În centru, vremea va fi închisă de dimineață și se va înregistra -1 grad. În a doua parte a zilei, cerul va deveni senin, iar temperatura va urca de asemenea până la 4 grade cu plus.

În sud vom avea atmosfera închisă și precipitații slabe toată ziua, așa că puneți la îndemână umbrelele. Mercurul din termometre a indica 2 grade dimineață, iar la prânz o temperatură de 5 grade.

La Chișinău va fi destul de rece. Vremea va fi posomorâtă de dimineață, însă de-a lungul zilei, soarele ne va face o vizită. La noapte se vor înregistra -3 grade, iar pe timp de zi, temperatura nu va depăși 5 grade cu plus.