/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/METEO/ Soare cu dinți și tot mai puține grade în termometre. Vremea pentru ziua de joi, 23 noiembrie

23 noiembrie 2017, ora 08:19

În nordul țării, ziua va începe cu câțiva fulgi, care se vor risipi pe parcurs. Vremea va fi închisă și abia dacă vom desluși câteva raze de soare printre nori. Dimineața se vor înregistra 0 grade, iar la orele amiezii 4 grade.

În centru, vremea va fi închisă de dimineață și se va înregistra -1 grad. În a doua parte a zilei, cerul va deveni senin, iar temperatura va urca de asemenea până la 4 grade cu plus.

În sud vom avea atmosfera închisă și precipitații slabe toată ziua, așa că puneți la îndemână umbrelele. Mercurul din termometre a indica 2 grade dimineață, iar la prânz o temperatură de 5 grade.

La Chișinău va fi destul de rece. Vremea va fi posomorâtă de dimineață, însă de-a lungul zilei, soarele ne va face o vizită. La noapte se vor înregistra -3 grade, iar pe timp de zi, temperatura nu va depăși 5 grade cu plus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram