/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Petiție online: Societatea civilă cere transparență în cazul copilului de șase ani, împușcat de vecin

missing
23 noiembrie 2017, ora 14:18

„Sunt enorm de multe detalii în interesul martorilor, ce nu au fost luate în considerație în anchetă, precum ar fi mașina părintelui minorului, pentru că se presupune că tatăl acestuia a transportat cu mașina corpul copilului spre fântână. Apoi casa în care a avut loc crima la fel nu a fost verificată de poliție nici în timpul căutărilor, nici după”, se menționează în textul petiției.

Prin intermediul petiției, societatea civilă solicită:
1. Investigarea cazului cât mai eficient;
2. Strămutarea dosarului la Chișinău;
3. Procuratura și poliția să comunice mai multe informații, iar dorasul să fie transparent;
4. Pedepsirea celor din instituțiile de stat care au lichidat anumite elemente la dosar, intenționat sau nu.

Până la ora publicării acestui articol, petiția a fost semnată de peste trei mii de persoane. Petiția poate fi semnată AICI.

La doar câteva zile de la moartea băiatului de șase ani din localitatea Verejeni, rudele acestuia fac dezvăluiri de-a dreptul șocante. Apropiații copilului omorât susțin că în noaptea tragediei, l-au urmărit pe tatăl minorului care a tras. Acesta s-ar fi plimbat toată noaptea cu mașina în jurul satului, iar în portbagaj ar fi avut un sac pe care, ulterior l-ar fi aruncat într-o fântână. Rudele băiatului împușcat cred că în sac era corpul neînsuflețit al copilului, iar vinovații încearcă să mușamalizeze cazul. Echipa TV8 nu a reușit să vorbească cu cei doi acuzați, aceștia aveau poarta încuiată. Procurorii susțin în continuare că băiatul împușcat ar fi fost scăpat accidental în fântână. Micuțul de numai șase ani a fost înmormântat astăzi, chiar de ziua sa de naștere. Mai multe informații puteți citi AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram