/VIDEO/ Operațiune antiteroristă la Tbilisi. Un polițist și trei presupuși teroriști au murit

23 noiembrie 2017, ora 18:51

Potrivit presei georgiene, schimbul de focuri a început imediat după ce gruparea înarmată a fost somată de oamenii legii să se predea. Asaltul a provocat un intens schimb de focuri și explozii într-o zonă blocată de forțele de poliție. Serviciile de Securitate au anunțat locuitorii ale căror bunuri au fost distruse vor fi despăgubiți.

„Am fost nevoiți să evacuăm toți locuitorii blocului, dar și din împrejurimi. Toate pagubele produse în urma operațiunii anti-teroriste vor fi compensate”, a declarat Nino Giorgubiani, purtătoarea de cuvânt a serviciilor de securitate.

Grupul armat a refuzat să se predea, a deschis focul din automate şi a lansat grenade asupra forţelor de ordine. Potrivit autorităţilor georgiene, suspecţii sunt ceceni cu cetăţenie rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram