Spectacolul continuă în Liga Campionilor. Paris Saint-Germain a reușit scorul etapei, iar Griezzman a marcat cel mai frumos gol.

Parizienii s-au distrat aseară acasă în fața scoțienilor, impunându-se cu 7-1 în fața lui Celtic. Scoțieii au deschis primii scorul prin Dembele, chiar din primul minut al jocului după ce au executat strategic o lovitură de colț. Chiar dacă au marcat primii și au prins la curaj, asta nu le-a fost deajuns. Parizienii au marcat de 7 ori. Neymar a reușit egalarea în minutul 9, ca mai apoi să mai înscrie o dată în minutul 22.

Pentru Paris au mai marcat Cavani de 2 ori, tânărul Mbappe, Verratti și fundașul Daniel Alves care a reușit o execuție spectaculoasă din afara careului.

Bayern Munchen a câștigat cu 2-1 în deplasare cu Anderlecht și rămâne a fi pe locul 2 în grupe după Paris.

Câștigătoarea Ligii Europei din sezonul trecut, Manchester United, a suferit înfrângere în deplasare cu Basel, scor 1-0. În meciul Juventus-Barcelona scorul a rămas neschimbat, nici una dintre echipe nu au reușit sa puncteze. În celălalt meci, Sporting Lisabona a bătut cu 3-1 pe Olympiakos.

De partea cealaltă Atletico Madrid s-a impus cu 2-0 în fața Romei care au terminat partida în 10 oameni. Francezul Griezzman a reușit golul etapei, marcând un gol fabulos din foarfeca.

Tot în această ediție CSKA Moscowa a bătut cu 2-0 pe Benefica, iar Chelsea cu 4-0 în deplasare cu Qarabah.