/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce spune mama fetei care, timp de 10 ani, a fost ținută în sclavie și abuzată sexual într-un subsol din Italia

missing
24 noiembrie 2017, ora 16:47

Despre calvarul prin care a trecut fiica ei a aflat cu o oră înaintea de venirea reporterilor ProTV România. Întrebată dacă nu a vorbit de zece ani cu fata ei, femeia răspunde: N-am mai vorbit pentru că nu a răspuns la telefon. Ultima dată când am vorbit s-a întrerupt telefonul…Plângea şi spunea: mamă, mama eu sunt, eu sunt ..Nu mi-am dat seama ce spunea, despre ce este vorba. În mintea mea spuneam că era închisă, o fi fost accident ceva, dar trebuia să apară moartă, vie, dar nu am mai dat de atâţia ani de zile.

În ciuda faptului că tânara nu a mai dat de știre de ani buni, familia ei nu a anunțat-o ca fiind dispărută. „Am mai căutat-o, am fost la un prieten în Italia, dar în zadar, a fost în zadar, a fost de negăsit nicăieri, nicăieri. Sunt în stare de şoc aflând că a fost ţinută într-un hal fără de hal, n-am crezut aşa ceva în viaţa mea”, susține mama victimei.

Nici bărbatul cu care are un copil nu a anunțat despre dispariție tinerei, fără a-și pune probleme despre soarta ei, a câştigat în instanţă custodia copilului, invocând abandonul.

Amintim că cazul a fost descoperit de către autorităţi după ce italianul, care se afla în maşină cu băiatul de 9 ani, a fost oprit la un control în trafic, iar carabinierilor le-a atras atenţia starea în care se află copilul – murdar şi cu hainele rupte.

Au cerut să stea de vorbă de urgenţă şi cu mama băiatului. Aşa au descoperit stupefiaţi ca femeia nu părea conştientă de situaţia cumplită în care se afla.

Tânăra de 29 de ani şi cei doi copii ai ei, născuți în captivitate, au fost luaţi în grija autorităţilor, în timp ce italianul, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat pentru violenţă domestică, sclavie şi agresiune sexuală agravată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram