/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Încerca să transmită 50 de mii de țigarete în România. Un tânăr de 29 de ani, prins în flagrant

24 noiembrie 2017, ora 10:40

Angajații poliției de Frontieră au observat un bărbat care se deplasa spre râul Prut, transportând trei colete voluminoase. După ce au monitorizat o perioadă acțiunile bărbatului, ulterior polițiștii de frontieră au intervenit și l-au reținut în flagrant. Deși a încercat să fugă, abandonând coletele, acesta a fost prins nu departe de locul infracțiunii.

Din cercetările primare s-a stabilit că bărbatul este locuitor al or. Lipcani, r-nul Briceni, în vârstă de 29 de ani. În cadrul audierilor, acesta a recunoscut intențiile sale de a transmite un lot de țigări unor necunoscuți din România.

În cele trei colete s-au depistat 2 500 de pachete de țigări, marca Ritm. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată și depozitată la sediul SPF ”Lipcani”, până la elucidarea circumstanțelor.

La ora actuală, polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD documentează cazul sub toate aspectele legale, ca la final să fie luată măsura de sancționare a persoanei pentru fapta comisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram