/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

METEO: Înnorări persistente și câțiva stropi de ploaie. Vremea pentru sâmbătă, 25 noiembrie

25 noiembrie 2017, ora 08:29

În ținuturile nordice va fi o zi posomorâtă și acaparată de nori plini de umezeală. Dimineața se vor înregistra 3 grade, iar la prânz 7 grade.

În centru, atmosfera de asemenea va fi închisă și se anunță o zi tristă. Dimineața se va înregistra o temperatură de 4 grade, iar la amiază 8 grade Celsius.

Precipitațiile vor dicta toată ziua în sudul țării, așa că nu uitați umbrelele acasă. Vremea va fi mohorâtă, însă cu temperaturi destul de blânde. Dimineața vor fi 7 grade, iar la prânz 9.

Atmosfera va rămâne închisă și la Chișinău. Norii se vor aduna pe parcursul zilei și vor fi condiții de ploaie. La noapte vor fi 2 grade în termometre, iar ziua se vor înregistra 8 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram