/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Georgia: Cel puțin 12 morți și 10 răniți într-un incendiu la un hotel Leogrand din Batumi

missing
25 noiembrie 2017, ora 10:51

„Doisprezece oameni au murit intoxicați cu monoxid de carbon” în incendiul din Leogrand, un hotel de 22 de etaje, a declarat pentru presă ministrul sănătății din regiune, Zaal Mikeladze. „Zece persoane au fost spitalizate, majoritatea pentru că au inhalat fum. Toate aceste persoane sunt într-o stare staționară”, a adăugat el.

Trei cetățeni turci și un israelian se numără printre cei răniți, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Batumi, Kaha Sihradze, la postul Palitra News TV.

“Șaisprezece camioane și sute de pompieri au combătut incendiul (…) în prezent stins”, a anunțat Ministerul regional de Interne într-un comunicat, precizând că “fumul dens a făcut dificilă evacuarea” clienților hotelului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram