/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Guvernul intenționează să majoreze capitalul social al MoldFarm cu un milion de lei

26 noiembrie 2017, ora 12:23

În SA „MoldFarm” statul va deține 100% de acțiuni. Întreprinderea a fost creată acum un an, aceasta fiind responsabilă de achiziționarea, importul, păstrarea, depozitarea şi comercializarea medicamentelor, a produselor farmaceutice şi a dispozitivelor medicale, inclusiv a remediilor psihotrope, a articolelor de parfumerie şi cosmetică, precum şi a celor de tehnică şi optică medicală.

În nota informativă a proiectului se menţionează că pe parcursul anului 2017, ministerul a asigurat toate procedurile legate de crearea, înregistrarea de stat și emisiunea inițială de acțiuni pentru societatea nou-creată. Însă, pentru a lansa activitățile economice propriu-zise se impune acoperirea unor cheltuieli legate de dotarea tehnico-materială suficientă, angajarea personalului etc. Autorii proiectului mai menţionează că majorarea capitalului social propusă va da posibilitate SA „MoldFarm” să înceapă activitățile economice pentru care a fost creată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram