/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Explozie puternică într-un oraș din China. Cel puțin 30 de răniți au fost transportați la spital

missing
26 noiembrie 2017, ora 10:45

Incidentul a avut loc în cursul dimineții în orașul Ningbo, în provincia Zhejiang, și s-a soldat cu prăbușirea unor clădiri, a precizat postul național de televiziune CCTV.

Televiziunea a difuzat imagini cu bărbați cu căști pe cap transportând răniți, mașini distruse de explozie, un fum dens care se ridica spre cer și resturi împrăștiate pe zeci de metri. Martorii au menționat că s-a înregistrat „un mare număr de răniți”, potrivit sursei.

Există nelămuriri în legătură cu locul exploziei, CCTV afirmând pe site-ul său că este vorba despre o „uzină” sau un „șantier în demolare”.

Cel puțin 30 de răniți au fost transportați la spital, iar operațiunile de salvare continuă, a mai informat sursa.

O anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili cauzele exploziei, a făcut cunoscut pe o rețea socială poliția districtului Jiangbei unde s-a produs explozia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram