/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Valeriu Munteanu o atacă pe Silvia Radu: „Sunteți o impostoare ordinară, instalată ilegal și protejată de PD”

missing
27 noiembrie 2017, ora 13:27

„Șefă o să fiți atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chișinău în funcția de primar general, până atunci sunteți o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal și protejată de Partidul Democrat”, a scris Munteanu.

Liberalul susține că nici un primar nu poate să își trateze astfel subalternii, asta după ce în cadrul ședinței Radu i-a zis șefului de la transporturi să părăsească sala: „I-ași recomanda doamnei Radu să citească (și dacă este posibil, chiar să studieze) toate legile din domeniul APC și APL, știu că sunt multe, dar lecturându-le doamna va înțelege (sper) cât de mică este”.

Munteanu a mai ținut să menționeze că referendumul din 19 noiembrie este o dovadă în plus pentru PD că locuitorii Chișinăului nu pot fi ghidați prin manipulare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram