Liberalul Valeriu Munteanu susține că primarul interimar încurcă administrarea unei afaceri private cu treburile politice. După ședința operativă de astăzi, Munteanu a publicat pe pagina sa de Facebook un comentariu la cele întâmplate, menționând că Partidul Democrat a intrat în criză gravă de cadre.

„Șefă o să fiți atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chișinău în funcția de primar general, până atunci sunteți o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal și protejată de Partidul Democrat”, a scris Munteanu.

Liberalul susține că nici un primar nu poate să își trateze astfel subalternii, asta după ce în cadrul ședinței Radu i-a zis șefului de la transporturi să părăsească sala: „I-ași recomanda doamnei Radu să citească (și dacă este posibil, chiar să studieze) toate legile din domeniul APC și APL, știu că sunt multe, dar lecturându-le doamna va înțelege (sper) cât de mică este”.

Munteanu a mai ținut să menționeze că referendumul din 19 noiembrie este o dovadă în plus pentru PD că locuitorii Chișinăului nu pot fi ghidați prin manipulare.