/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cunoaște cei mai ingenioși brazi din Moldova! Vino la inaugurarea celei de-a șaptea ediție a Balului Brazilor de Crăciun

28 noiembrie 2017, ora 09:29

PARTICIPANȚI

Anul acesta, la concurs s-au înregistrat în jur de 70 participanți, cu vârsta între 14-45 de ani. Studenți, elevi, artiști prfesioniști și începători, toți sunt încurajați să meargă dincolo de crearea unui Brad de Crăciun tipic prin aplicarea unor tehnici și idei noi.

EXPOZIȚIE

Expoziția va demara pe 30 noiembrie, la Biblioteca ”BP Hajdeu” și va dura până pe 21 decembrie. Intrarea la expoziție este GRATUITĂ. Totodată, timp de 3 săptămâni vizitatorii vor putea vota bradul lor preferat și câștiga zilnic cadouri de la Fautor și Apriori, dacă vor face #selfiecubradu și le vor posta pe rețele.

LICITAȚIA BRAZILOR

Pe 22 decembrie, în cadrul Balului Brazilor de Crăciun toți doritorii de a achiziționa un brad de la expoziție, sunt invitați la o licitație cu strigare. Intrarea la Bal se va face în baza de invitații și bilete, cu care participanții vor putea câștiga premii valoroase la tombola de Crăciun.

PREMII

Juriu concursului va desemna 3 câștigători. De asemenea va fi desemnat un câștigător al premilui ”Ales de Public”- lucrarea care va aduna cele mai multe voturi de la vizitatorii expoziţiei, în perioada 30 noiembrie – 21 decembrie.
Premiul I – 4000 lei + cadouri,
Premiul II – 2000 lei + cadouri,
Premiul III – 1000 lei + cadouri,
Premiul “Ales de Public” – 2000 lei + cadouri

TÂRG DE CRĂCIUN ȘI CONCERT LIVE CU VIA DACĂ

La Balul Brazilor va avea loc și un târg de Crăciun cu cele mai frumoase lucrări de artizanat, create de meșterii de la noi. Invitații vor putea savura un concert de colinde și un recital live al trupei VIA DACĂ – cea mai frumoasă descoperire muzicală al acestui an.

În acest an, proiectul se defășoară cu susținerea câtorva companii locale: Caparol Moldova, Vinăria Fautor, Gutso Pretzel, Spumantul Apriori, Tucano, dar și cu susținerea patronilor K Lumea, basarabeni care locuiesc în toate colțurile lumii și care contribuie lunar cu un ajutor financiar, pentru proiectele Asociației Klumea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram