/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

METEO: Nu lăsați umbrela acasă! Marți, 28 noiembrie, vom avea parte de vreme închisă

missing
28 noiembrie 2017, ora 08:31

În nordul țării va ploua întreaga zi. Cerul se va menține acoperit, iar vremea va fi rece și posomorâtă. Dimineața se vor înregistra două grade, iar la amiază temperatura va crește cu trei grade.

În centru, tabloul meteorologic rămâne la fel de mohorât. Sunt prognozate ploi, care, de asemenea vor persista pe tot parcursul zilei. Mercurul din termometre va indica o temperatură de maximum de patru grade.

Ploile nu vor conteni nici în sudul țării. Atmosfera va fi închisă și se anunță o zi destul de posomorâtă. Temperatura maximă nu va depăși 7 grade.
Chișinăul nu face excepție. Cerul va fi noros și vor cădea precipitații. În timpul nopții se vor înregistra 7 grade, iar ziua temperatura aerului va atinge 4 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram