Umbrelele vor fi un accesoriu indispensabil în ultima săptămână a lunii noiembrie. Vremea va fi tristă, cu mulți nori și precipitații, ce își vor face simțită prezență în toată țara. Valorile termice vor rămâne constante, dar specifice acestei perioade, iar vântul va adia din Nord-Vest.

În nordul țării va ploua întreaga zi. Cerul se va menține acoperit, iar vremea va fi rece și posomorâtă. Dimineața se vor înregistra două grade, iar la amiază temperatura va crește cu trei grade.

În centru, tabloul meteorologic rămâne la fel de mohorât. Sunt prognozate ploi, care, de asemenea vor persista pe tot parcursul zilei. Mercurul din termometre va indica o temperatură de maximum de patru grade.

Ploile nu vor conteni nici în sudul țării. Atmosfera va fi închisă și se anunță o zi destul de posomorâtă. Temperatura maximă nu va depăși 7 grade.
Chișinăul nu face excepție. Cerul va fi noros și vor cădea precipitații. În timpul nopții se vor înregistra 7 grade, iar ziua temperatura aerului va atinge 4 grade.