/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Italia: Buffon, cel mai bun din seria „A”. Ce echipă de fotbal a fost desemnată cea mai bună

missing
28 noiembrie 2017, ora 17:15

Gianluigi Buffon a fost desemnat cel mai bun jucător din Seria A pentru sezonul 2016-2017. Buffon figureaza și în echipa anului, unde a fost desemnat și ca cel mai bun portar din sezonul trecut.

Altături de legenda italiană, în echipa anului mai fac parte jucatori precum Bonnuci, Koulibaly, Dani Aleves, Alex Sandro, Nainggolan, Pjanic, Hamsik, Mertens, Dybala și Higuain.

Titlul pentru cel mai bun antrenor i-a fost acordat lui Maurizio Sarri, tehnicianul lui Napoli i-a luat fața lui Massimilliano Allegri antrenor la Juventus, care a fost câștigătorul ultimelor 2 ediții.

La capitolul „Echipe”, „Juventus Torino” a fost desemnată echipa anului în sezonul fotbalistic 2016-2017, an în care și-a trecut în palmares cel de-al 6-lea titlu consecutiv de campioană națională.

Repoter: Adrian Sîrbu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram