/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cum argumentează Silvia Radu necesitatea instalării celui de-al doilea post de pază la Primărie: „E absolut normal”

missing
29 noiembrie 2017, ora 15:04

„Am instalat acest post pentru a avea control referitor la cei care intră în Primărie, cu atât mai mult că astăzi am zile de primire cu locuitorii Chișinăului. E un lucru absolut normal”, a declarat Silvia Radu.

Primarul general a menționat că acest post de pază nu implică cheltuieli suplimentare. „Deprinsă cu exuberanța și cu cheltuirea fără noimă a banilor, pentru doamna „șefă” nu contează că acest nou post de pază, va scoate din bugetul municipal peste 32 de mii de lei lunar. Oare la ce i-ar servi doamnei atâtea măsuri de precauție, de cine se ascunde?”, a scris însă Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Silvia Radu susține că a descoperit că la Primărie sunt persoane care deși nu au nicio atribuție au chei de acces în instituție: „Trebuie să revedem sistemul de acces și evidența celor care vin. E ceva normal pentru o gestiune mai eficientă”.

Primarul interimar general a refuzat să comenteze declarațiile lui Munteanu, menționând că acestea sunt declarații politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram