„Moldova Wine Route” este o aplicație mobilă trilingvă, gratuită, nouă, și reprezintă un ghid prin cea mai complexă experiență a Moldovei – vinurile și vinăriile poporului moldovenesc.

Aplicația oferă informații cu privire la 12 cele mai importante vinării, cu prezentarea serviciilor și a celor mai populare 10 vinuri a fiecărei din acestea. Vinăriile incluse în aplicație sunt: Cricova, Mileştii Mici, Château Vartely, Château Purcari, Castel Mimi, Vinăria Asconi, Migdal-P, Vinăria Brănești, Vinăria Et Cetera, Vinăria din Tiraspol KVINT, Vinăria KaraGani și Vinăria Carpe Diem. De asemenea în aplicație se regăsesc și recomandări privind cele mai populare wine-bar-uri și wine-shop-uri din Chișinău.

Vinăriile găzduiesc atât turiștii locali, cât și străini, iar aplicația este creată cu scopul de a-i ajuta să găsească cele mai bune trasee de navigare cu GPS și informații suficiente cu privire la serviciile prestate de vinării. Este ideală pentru cei străini care călătoresc în interes de serviciu, familii, aventurieri, dar și pentru moldovenii care doresc să se dedice unei experiențe remarcabile în țara de baștină.

Această aplicație ușor de utilizat oferă informații în trei limbi: română, rusă și engleză. Acesta este deja disponibilă pentru a fi descărcată pe Google Play pentru Android și foarte curând în App Store pentru iOS. După câteva săptămâni de testare și colectare de feedback de la utilizatori, aplicația va fi actualizată. De asemenea, este planificată o campanie plătită de promovare, care va fi derulată pe Facebook.