/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/UPDATE/ Pentru șefia CNA au depus dosarele șase candidați. Cine sunt aceștia

missing
29 noiembrie 2017, ora 17:11

Pentru fotoliul directorului Centrului Naţional Anticorupţie vor concura:

1. Adrian Moroi – jurist la o asociație cu răspundere limitată;

2. Igor Carlașuc – şef de Direcţie la Centrul Naţional Anticorupţie;

3. Bogdan Zumbreanu – șeful direcției urmărire penală din cadrul CNA;

4. Veaceslav Guțan – locotenent-colonel al Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare”, fost candidat pentru funcţia de şef al Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) în 2012;

5. Dogotari Valentin – ex-angajat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, elaborator al proiectului „Harta investițională a Moldovei”;

6. Sava Maimescu – doctor în drept, conferenţiar universitar în cadrul USM

Astăzi, 29 noiembrie, a expirat termenul de depunere a dosarelor de participare, concursul fiind anunțat încă la 19 octombrie.

Potrivit Regulamentului de concurs, în termen de trei zile lucrătoare de la expirarea termenului pentru depunerea dosarelor Comisia juridică, numiri şi imunităţi va examina dosarele candidaţilor şi va adopta decizia cu privire la admiterea lor la concurs.

CNA a rămas fără director după ce, pe 25 octombrie, a expirat mandatul fostului șef, Viorel Chetraru, iar vicedirectorul instituției, Cristina Țărnă, și-a prezentat demisia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram