Marți, cei de la „The Motans” au lansat un nou single și videoclip - se numește “Lilith” și reprezintă o piesă în colaborare cu Keed de la Șatra B.E.N.Z. Personajul din videoclip este Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România.

Videoclipul piesei „Lilith” a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative.
„Mi s-a părut interesantă asocierea dintre o femeie și personajul mitologic „Lilith”. Lilith a fost, după multe mituri și legende, prima femeie a lui Adam. Și spre deosebire de Eva, Lilith a fost făcută din foc (sau din țărână după folclorul evreiesc) și făcută în același timp, nu după și nu din coasta lui Adam, precum a fost Eva. Lilith e simbolul femeii care nu se supune niciodată unui barbat. E „un întreg” de la natură și nu are nevoie de cineva ca să simtă liniștea. Ea nu are nevoie de liniște, ce a fost creat din foc nu e sortit să cunoască liniștea. Scriind aceasta piesă am vrut să descriu femeia care la prima vedere nu pare afectată de absolut nimic, în adâncul sufletului însă, râvnește acea „liniște” care însă nu îi este sortită”, menționează Denis Roabeș, solistul The Motans.

Laura Giurcanu are peste 290 000 de abonați pe YouTube și 422 000 de followers pe Instagram. Ea a mai apărut în trecut în videoclipul lui The Weeknd, unul dintre cei mai de succes artiști ai momentului din întreaga lume.

„Lilith este clipul meu favorit de până acum. Mi-a plăcut echipa, toți băieții sunt extraordinar de talentați și m-a intrigat mult ideea clipului. The Motans e cu siguranță proiectul meu favorit din România, deci sunt mândră că m-au ales pe mine să aducă la viață imaginea lui „Lilith””, a declarat Laura Giurcanu.

Piesa a fost compusă de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu și produsă de Vlad Lucan, (“Diggy Down” – INNA, majoritatea pieselor Guess Who).