/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Actrița americană Meghan Markle și-a încheiat rolul în serialul "Suits" după șapte sezoane

missing
30 noiembrie 2017, ora 09:22

Markle, în vârstă de 36 de ani, a interpretat personajul Rachel Zane în acest serial dramatic televizat, care cunoaște o ascensiune în carieră, de la asistent de avocat la avocat. Avocata pe care o joacă Markle este logodită cu Mike Ross, interpretat de Patrick J. Adams.

“Vrem să transmitem cele mai sincere felicitări ale noastre lui Meghan Markle și prințului Harry pentru logodna lor” spun USA Network, canal american de televiziune prin cablu, și Universal Cable Productions, companie de producție a filmelor, într-un comunicat comun. Ambele sunt unități ale Comcast Corp, companie de telecomunicații care oferă servicii de televiziune, voce și internet.

“Meghan a fost membru al familiei noastre timp de șapte ani și a fost o bucurie să lucrăm cu ea. Vrem să-i mulțumim pentru pasiunea și dedicarea ei incontestabile pentru Suits și îi dorim tot binele”, adăugă comunicatul.

Actrița a confirmat luni pentru BBC că s-a retras de pe platourile de filmare pentru a se concentra asupra muncii sale umanitare.

Meghan și Harry, în vârstă de 33 de ani, au anunțat, luni, că se vor căsători în mai 2018. Cuplul s-a cunoscut în iulie 2016 și relația a înflorit “incredibil de rapid”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram