Precipitațiile se vor domoli în ultima zi a lunii noiembrie, însă vremea va fi schimbătoare. Înnorările nu vor întârzia să apără, dar ne vom bucura și de câteva raze de soare timid. Vântul se va înteți și va sufla din Sud-Est.

În nordul țării, de dimineață vor cădea câteva picături de ploaie, care se vor risipi până la orele amiezii. Vremea va fi tristă, în prima partea a zilei înregistrându-se 1 grad, iar în a doua jumătate 6 grade.

În centru, dimineața va fi senină cu 2 grade în termometre. Până la amiază, norii se vor înmulți, iar vremea va fi închisă. Maximă termică va fi de 10 grade.

În ținuturile sudice, tabloul meteorologic va rămâne neschimbat. Vom avea parte de înnorări trecătoare și vreme mohorâtă. De dimineață vor fi 3 grade, iar la prânz, temperatura va urca până la 11 grade.

La Chișinău vom avea parte de soare doar dimineața. Pe parcursul zilei, cerul va fi înnorat, iar atmosfera va rămâne închisă. La noapte se vor înregistra 3 grade, iar ziua, maximă termică va fi de 11 grade.