/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

METEO: Cum va fi vremea în ultima zi de toamnă? Temperatura maximă va trece ușor de 10 grade

missing
30 noiembrie 2017, ora 08:20

În nordul țării, de dimineață vor cădea câteva picături de ploaie, care se vor risipi până la orele amiezii. Vremea va fi tristă, în prima partea a zilei înregistrându-se 1 grad, iar în a doua jumătate 6 grade.

În centru, dimineața va fi senină cu 2 grade în termometre. Până la amiază, norii se vor înmulți, iar vremea va fi închisă. Maximă termică va fi de 10 grade.

În ținuturile sudice, tabloul meteorologic va rămâne neschimbat. Vom avea parte de înnorări trecătoare și vreme mohorâtă. De dimineață vor fi 3 grade, iar la prânz, temperatura va urca până la 11 grade.

La Chișinău vom avea parte de soare doar dimineața. Pe parcursul zilei, cerul va fi înnorat, iar atmosfera va rămâne închisă. La noapte se vor înregistra 3 grade, iar ziua, maximă termică va fi de 11 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram