/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Replici dure pe Facebook. Valeriu Munteanu și Silvia Radu se acuză reciproc

missing
01 decembrie 2017, ora 07:00

„Domnul Valeriu Munteanu minte într-un mod desgustator și a început o campanie de denigrare a mea. Eu nu fac politică și nu vreau sa intru în certuri politice. Cunosc, însă, motivul pentru care mă atacă acest domn. Dacă până acum știam cu toții despre corupția din Primărie, acum, eu văd și lucruri concrete. Angajații vin să povestească despre neregulile care s-au întâmplat aici. Domnule Munteanu, știu că nu sunteti străin de multe din schemele prin care se scurgeau banii publici. Numele dvs ar putea fi „Corupție la Primărie”. Știu că sunteti deranjat pentru că am început curățenia. Știu că sunteti deranjat că nu mai aveti prin cine să faceti aranjamentele. Dacă vreti să faceti cu adevărat un gest civic, atunci duceti-va și faceti un autodenunț la procuratură. Spuneti-le procurorilor cine sunteti cu adevărat și ce ati făcut de-a lungul timpului”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

La doar câteva ore după ce primarul general interimar a postat acest comentariu, Valeriu Munteanu s-a pus și el pe scris și i-a dat o replică, doar că tot pe Facebook: „După nici 20 zile de la instalarea în postul de primar general interimar-uzurpator de către partidul care a obținut la alegerile locale astronomica cifră de 2,17% din voturi, doamna Silvia Radu a început să lucreze. Pe Facebook. După mai bine de trei ani de zile de pauză a început să scrie. Și nu despre treburile urbei, ci despre… subsemnatul. E amuzant să constați că doamna Radu nu a învățat de la șeful ei direct, cel care a pus-o să candideze în campania prezidențială împotriva Maiei Sandu un lucru esențial: politica e sport de contact, care îți cere calm, răbdare, nu isterie în piața publică. În campania pentru prezidențiale doamnei Radu i-au trebuit 30 de zile să se facă de râs (0,37% din voturi). La primărie i-a fost suficient jumătate din acest termen…”

Menționăm că vicepreşedintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu a semnat un denunț la Procuratura Generală prin intermediul căruia PL solicită pornirea unei cauze penale și atragerea la răspundere penală a Silviei Radu, pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și a infracțiunii de samovolnicie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram