/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Platforma DA și PAS au fost acceptat în familia Partidului Popular European

missing
05 decembrie 2017, ora 15:39

„În pofida tuturor greutăților, Platforma DA nu a cedat să lupte pentru oameni, pentru Demnitate, pentru Adevăr. În timpul protestelor, cât și ulterior, am demonstrat consecvență în mesajul nostru despre consolidarea tuturor forțelor sănătoase și puternice din Moldova pentru a lupta pentru drepturile fundamentale ale cetățenilor noștri”, declară Andrei Năstase, liderul Platformei DA.

Siegfried Mureșan, purtătorul de cuvânt al PPE, a ținut să felicite cele două formațiuni, declarat că: „De astăzi pregătim victoria voastră la alegerile din 2018. Vrem să aducem Moldova cât mai aproape de Europa.”

Din familia Partidului Popular European mai face parte și Partidul Liberal Democrat din Moldova, condus de Viorel Cibotaru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram