/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Zeci de persoane au fost rănite în urma unui accident feroviar produs în Germania

missing
06 decembrie 2017, ora 06:15

Potrivit autorităţilor, în accidentul feroviar a fost implicat un tren care transporta persoane şi un altul de transport marfă. În urma coliziunii ce a avut loc la Meerbusch, în landul Renania de Nord-Westphalia, aproximativ 50 de persoane au fost rănite, a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei federale, relatează ARD.

Reprezentanţii operatorului de cale ferată Deutsche Bahn au afirmat că accidentul a avut loc în jurul orei locale 18.30 (19.30, ora României).

Brigada de Pompieri din Meerbusch a anunţat că în trenul care transporta pasageri se aflau peste 150 de persoane.

Un purtător de cuvânt al Guvernului de la Berlin a declarat că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost informată în legătură cu accidentul feroviar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram