/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Filip, despre dosarul penal intentat lui Plahotniuc în Rusia: „În scurt timp va fi mai multă lumină”

07 decembrie 2017, ora 16:11

„Am văzut aceste știri. După cum ați citit și dvs, domnul Plahotniuc e învinuit de ură rasială, ideologică și politică, exact în timpul în care se află într-o vizită în SUA. Eu cred că nu sunt persoana care trebuie să comenteze toate aceste lucruri. Eu cred că în scurt timp va fi mai multă lumină. Nu uitați cerințele noastre și străduințele noastre de a include în ordinea de zi a Adunării Generale ONU și retragerea trupelor rusești de pe teritoriul Republicii Moldova, dar și solicitările nostre către Federația Rusă de a nu hărțui politicienii din Republica Moldova și reprezentanții instituțiilor statului atunci când merg în Federația Rusă pentru că au fost umiliți foarte mulți din ei”, a declarat Pavel Filip.

Amintim că, potrivit Interfax, liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, este suspectat de tentativa de crimă, și de asemenea a fost anunțat în căutare internațională.

În prezent Vlad Plahotniuc se află într-o vizită în SUA, iar purtătorul de cuvânt al Partidului, Vitalie Gamurari, susține că este vorba de o nouă farsă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram