/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/INFOGRAFIC/ Top 10 cele mai scumpe echipe de fotbal care participă la Cupa Mondială 2018. Echipa Braziliei, pe primul loc

missing
10 decembrie 2017, ora 08:48

O mare diferență între cele trei echipe este că majoritatea jucătorilor brazilieni joacă în străinătate (88%), în timp ce doar 41,7% din jucătorii naționali germani sunt angajați în străinătate și 58,3% din jucătorii francezi își înregistrează venitul în ligile străine.

În top zece a celor mai scumpe echipe se numără și Anglia. Jucătorii săi au o valoare de aproximativ 279 de milioane de euro. Cu toate acestea, este una dintre echipele de cupa mondială, unde majoritatea jucătorilor joacă acasă. Doar 4,3 la suta sunt angajați în străinătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram