/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Renato Usatîi: „Oamenii nominalizați de Plahotniuc nu trec expertiza anticorupție. Leancă și Gaburici sunt cei mai șantajabili”

19 decembrie 2017, ora 15:10

„Plahotniuc anunță numirile în Guvern și nu prim-ministru. Filip apreciază schimbările doar la sfârșitul briefingului, vorbind doar despre succesele imaginare (nr. obținute de Executiv). Oamenii nominalizați de Plahotniuc, a priori, nu trec expertiza anticorupție. În trecut, activiști și promotori ai PLDM, Leancă și Gaburici, sunt primii care au părăsit ramurile stejarului, fiind și cei mai șantajabili. În pușculița celor doi foști miniștri se regăsesc și deciziile care au precedat furtul bancar, ultimul proiect comun al lui Plahotniuc și al lui Filat. În acest caz, aceștia vor deveni cu ușurință țapi ispășitori și vor ocupa paturile de lângă fostul șef (nr. Vlad Filat). Ceilalți candidați sunt oameni puțin cunoscuți, iar singurul lor credit este loialitatea forțată. Liderul lor informal va arăta astfel logic în poziția de prim ministru, dacă va decide să avanseze în ciuda rezistenței colective a Occidentului”, a scris Usatîi.

Reamintim că, șapte membri ai cabinetului de miniștri condus de către Pavel Filip urmează să fie schimbați. Anunțul a fost făcut astăzi de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința coaliției de guvernare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram