/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Turcia este doar o acoperire”. Sergiu Mocanu spune că clădirea Președinției va fi reparată din banii de la Moldova Gaz

missing
20 decembrie 2017, ora 00:10

„Reconstrucția Președenției o să se facă din banii Gazpromului, bani care îi revin lui Dodon din vânzarea funcției de președinte la Moldova Gaz. Turcia este doar o acoperire”, afirmă Mocanu.

Amintim că, marți, 20 decembrie, Igor Dodon a anunțat pe o rețea de socializare că Turcia va finanțat integral lucrările de reparație a clădirii Președinției. Iar, ceremonia de deschidere a sediului Președinției va avea loc în cadrul vizitei oficiale a Președintelui Republicii Turcia în Moldova, din mai 2018.

Menționăm că, în timpul protestelor de la 7 aprilie 2009, clădirea Președinției Republicii Moldova a fost devastată de protestatari. Lucrările de reparație au început în 2009 și urmau să fie încheiate în 2012, dar acestea au fost stopate în 2010 din lipsă de fonduri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram