/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Femeia din imagini este căutată pentru că ar fi tamponat o bătrâna la trecerea de pietoni

20 decembrie 2017, ora 16:10

Informaţia a parvenit aseară, în jurul orei 21.30, de la angajaţii Spitalului de Urgenţă. Potrivit datelor preliminare, femeia se deplasa cu un automobil şi a tamponat o bătrână ce traversa strada regulamentar, provocându-i fracturi la picior. După impact femeia ar fi urcat victima în automobil şi s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută. Aceasta a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate într-o farmacie, de unde a procurat medicamente şi a transportat victima la domiciliu.

Conform legislaţiei în vigoare femeia era obligată să informeze Poliţia Capitalei despre incident.

În acest context Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău solicit acesteia să se prezinte la sediu, din strada Tighina 6, pentru documentarea şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

Cetăţenii care au recunoscut-o, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de contact: 0691 50 993. Confidenţialitatea sursei de informare este garantată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram