/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Dodon, la Moscova: „I-am urat lui Putin victorie în Alegerile Prezidențiale din 2018”

missing
27 decembrie 2017, ora 07:22

Șeful statului spune că 2018 este unul de importanţă crucială pentru ambele ţări. În Federaţia Rusă urmează să aibă loc alegeri pentru funcția de preşedinte al ţării. „I-am urat domnului Putin victorie în acest scrutin. Îl consider un lider remarcabil în istoria Federației Ruse care a întors ţării sale statutul de mare putere mondială.
În Moldova, la fel, urmează un eveniment foarte important – alegerile parlamentare, de care depinde modul în care se va dezvolta ţara”, scrie Dodon.

De asemenea, președintele afirmă că i-a mulțumit președintelui Federației Ruse pentru ajutorul și sprijinul acordat Moldovei în ultimul an, „în special în procesul de reglementare transnistreană, în soluționarea problemelor ce ţin de exporturile moldovenești pe piața rusească și amnistia migrațională pentru moldovenii care muncesc pe teritoriul Rusiei”.

Totodată, Dodon scrie că „în pofida retoricii anti-ruse și a acțiunilor Guvernului Moldovei și ale majorității parlamentare, relaţiile dintre țările noastre înregistrează o evoluţie pozitivă”, afirmă Dodon.

Amintim că, pe 25 decembrie Igor Dodon a plecat la Moscova la invitația lui Putin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram