/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Dorin Chirtoacă rămâne sub control judiciar pentru încă 30 de zile

missing
05 ianuarie 2018, ora 15:36

„A fost o acțiune inutilă aici, în instanța de judecată. E lipsit de sens să vin de fiecare dată pentru prelungirea cu încă 30 de zile. Dacă mergem așa mai departe, se bagă în mintea oamenilor că Chirtoacă este ținut pentru ceva și până la urmă el o să își primească ce e al lui. Este prezumția nevinovăției și omul trebuie să își poată desfășura activitatea până când ultima instanță își va spune verdictul”, a declarat Dorin Chirtoacă.

De cealaltă parte, procurorii susțin că măsurarea preventivă a fost aplicată pentru a împiedica iculpatul să întreprindă acțiuni de intimidare a martorilor.

Primarul capitalei, suspendat din funcție, este acuzat de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plata. În același dosar figurează și alți funcționari locali, inclusiv fostul șef de la Direcția transporturi, Igor Gamrețki, condamnat deja, viceprimarul orașului, Nistor Grozavu, un om de afaceri și un fost consilier municipal. Toți se declară nevinovați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram