/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Apple ar putea pierde 10 miliarde de dolari în urma scandalului bateriilor

missing
06 ianuarie 2018, ora 09:20

Mai precis, 10% dintre utilizatorii de modele mai vechi (iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus şi SE) au spus că vor alege să schimbe bateria, nu să îşi cumpere un nou smartphone marca Apple.

Acelaşi analist spune că gigantul american ar putea pierde în acest an venituri de 10,3 miliarde de dolari din cauza scandalului.

Apple a explicat că a redus performanţele telefoanelor, prin actualizări software, pentru a minimaliza riscul ca terminalele vechi să se oprească brusc. Compania a tăiat substanţial, până la 29 de dolari, preţul înlocuirii unei baterii. Mai mult, vor putea să-şi schimbe acumulatorul toţi utilizatorii modelelor menţionate mai sus, indiferent de „sănătatea” acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram