/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ 15 operaţiuni de salvare în ultimele 24 de ore. Au stins un incendiu și deblocat cinci minori dintr-un lift

missing
08 ianuarie 2018, ora 08:52

La 21.20 min. pompierii au fost alertați pentru a debloca conducătorul auto a unui autoturism de model Mercedes Sprinter, care a rămas prins sub mașină, după ce aceasta a derapat de pe traseu. La fața locului a intervenit un echipaj care a descarcerat cadavrul șoferului. Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

De intervenția pompierilor a fost nevoie și în cazul lichidării unui incendiu izbucnit ieri în localitatea Chetrosu, raionul Anenii Noi. Aici salvatorii au stins o bucătărie de vară care luase foc. În urma incendiului un bărbat în vârstă de 41 de ani a suportat arsuri pe ambele brațe. Circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii IGSU.

Intervenția salvatorilor și pompierilor a fost solicitată și în cazul deblocării unui lift în care se aflau cinci minori cu vârstele între 13 – 16 ani, care au rămas blocați la etajul șapte a unui bloc de locuit de pe str. Decebal din capitală. Două echipaje de pompieri din sectorul Botanica și Centru au efectuat misiunea de salvare, iar către ora 02.45 minute minorii au fost scoși din ascensorul defectat. Conform informației IGSU nici un minor nu a avut de suferit.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI informează că în situații de risc oamenii pot apela de urgență Serviciul 901.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram