/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Îți cauți un job? Atunci ești așteptat la două târguri de muncă în Chișinău, dintre care unul online

missing
10 ianuarie 2018, ora 06:51

Astfel, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate la târgul locurilor de muncă, care se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2018, între orele 10:00-18:00, în incinta CIE „Moldexpo”, Pavilionul Central, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1. La eveniment sunt așteptate persoanele fără un loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti.

În aceeași perioada, pe platforma e-angajare.md se va desfășura târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XV-a, cu genericul „Locuri de muncă din industria prelucrătoare”. Aici participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram